Головна » 2010 » Лютий » 11 » Права дітей – турбота влади
21:48
Права дітей – турбота влади
Питання перебування дитини під опікою у одній з ружинських родин, збереження майнових прав неповнолітніх з Голубівки і Вчорайшого, встановлення опіки над малолітнім мешканцем Зарудинець розглянула комісія райдержадміністрації з питань захисту прав дітей.
Щодо стану перебування дитини під опікою у сім’ї ружинців комісія заслухала інформацію психолога Ружинської гімназії та класного керівника дівчинки; про житлово-побутові умови, в яких проживає дитина, поінформувала начальник служби у справах дітей РДА Т.А.Драчук. Зважаючи на добрі взаємини батьків з дитиною, її соціальну адаптованість, комісія прийняла рішення продовжити опіку цієї сім’ї над дитиною та сприяти родині щодо її усиновлення.
Комісія також надала дозволи дарування житлових будинків мешканцям Голубівки та Вчорайшого, що передали ці будинки своїм рідним, які виховують неповнолітніх дітей.
Так склалося, що за невиконання батьківських обов’язків стосовно своїх дітей молоде зарудинецьке подружжя було позбавлене судом батьківських прав щодо свого молодшого малолітнього сина. Двоє старших діток залишилися з батьками, а маля вирішила взяти під опіку бабуся. З огляду на належні житлово-побутові умови, турботливе ставлення жінки до свого внука, комісія вирішила надати їй дозвіл на встановлення опіки.
Людмила БУДКО

Переглядів: 705 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100