Головна » 2010 » Березень » 19 » Про наведення належного санітарного стану
21:15
Про наведення належного санітарного стану
Розпорядження
Голови районної державної адміністрації
від 10.03.2010 року №114  
смт Ружин


Про наведення належного санітарного стану, благоустрою територій населених пунктів та автошляхів району, поліпшення архітектурного вигляду об’єктів
Відповідно до ст.ст. 2, 6, 13, 21 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою проведення робіт по благоустрою та наведенню належного санітарного стану в населених пунктах та на автошляхах району, поліпшення архітектурного вигляду об’єктів:
1. Рекомендувати виконавчим органам сільських і селищної рад, керівникам підприємств, організацій, сільськогосподарських формувань незалежно від форм власності провести, починаючи з 15.03.2010 р. по 30.04.2010р. роботи з санітарної очистки і благоустрою населених пунктів та автошляхів району.
З цією метою забезпечити:
1.1. Благоустрій сіл і селища, вулиць і доріг, наведення належного порядку на закріплених територіях закладів торгівлі, медицини, культури, ринків, організацій і установ, провести ремонт фасадів адмінприміщень, ремонт виробничих, соціально-побутових, житлових і складських приміщень, впорядкування тваринницьких ферм, тракторних бригад.
1.2. Ремонт твердого покриття вуличних мереж та грейдерування, де відсутнє тверде покриття, очищення вулиць від сміття, відходів, складованих будівельних матеріалів та палива.
1.3. Розчистку багаторічних дерев і кущів, вирубку сухостою (в установленому порядку), насадження дерев і кущів на вулицях і обочинах доріг, парках, садах, шкільних і присадибних ділянках, тваринницьких фермах і тракторних бригадах.
1.4. Очистку берегових зон річок і ставків від сміття.
1.5. Впорядкування і озеленення культових споруд, кладовищ, ритуальних площадок та майданчиків, братських могил, військових поховань та облаштування пам’ятних місць, пов’язаних з Великою Вітчизняною війною, до 17.04.2010 р.
1.6. Облаштування засобами пішоходної доступності (пандусами, сигнальними пристроями) об’єктів соціально-культурної та побутової сфери.
1.7. Відновлення вуличного освітлення та відновлення освітлення територій об’єктів соціально-культурної і загальногромадської сфери населених пунктів району.
1.8. Про проведену роботу проінформувати райдержадміністрацію до 26.04.2010 р.
1.9. Підведення підсумків по проробленій роботі провести на щосередовій нараді з керівниками району
30. 04.2010 р.
2. Єдиним санітарним днем на території району вважати кожну п’ятницю тижня.
3. Утворити районний штаб з координації дій та контролю за проведенням робіт щодо благоустрою, санітарної очистки населених пунктів та автошляхів району.
4. Закріпити відповідальних за об’єктами з організації і контролю за проведенням робіт щодо благоустрою та наведенню належного санітарного стану на території району.
5. Рекомендувати редакціям газети «Ружинська земля» (Кащук В.А.), районного радіомовлення (Копач В.М.) систематично висвітлювати хід виконання робіт по благоустрою та приведенню в належний санітарний стан населених пунктів.
6.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступників голови райдержадміністрації по галузях та керівника апарату райдержадміністрації.

Заступник голови
райдержадміністрації О.В. Кирилюк

Переглядів: 916 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100