Головна » 2010 » Квітень » 15 » Рятувальники на тренуванні
09:19
Рятувальники на тренуванні
Дванадцятого квітня Ружинський районний відділ ГУ МНС в Житомирській області проводив тактичне навчання по га-сінню умовної пожежі в адмінбудівлі райдержадміністрації. Згідно плану проведення навчання, умовна пожежа відбувалася на першому поверсі в приміщенні архіву. Проведено відпрацювання послідовності дій працівників райдержадміністрації, щодо евакуації працівників з приміщень та гасіння умовної пожежі первинними засобами пожежогасіння, виклику оперативно-рятувальної служби «101». 
Особовим складом чергового караулу 21-ї самостійної державної пожежної частини смт Ружин при отриманні повідомлення про умовну пожежу здійснено відпрацювання дій за призначенням. Проведено евакуацію працівників та громадян з приміщення райдержадміністрації, бойове розгортання на гасіння умовної пожежі з установкою пожежної техніки на пожежний гідрант та використанням індивідуальних засобів захисту органів дихання.
З поставленим завданням працівники райдержадміністрації та особовий склад пожежно-рятувального підрозділу справились добре, без зауважень. Проведене тактичне навчання ще раз нагадало працівникам об’єкту та громадянам про дотримання правил пожежної безпеки та послідовності дій кожного громадянина при виникненні пожежі.
Сергій Іськов

Переглядів: 741 | Додав: zmya | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100