Головна » 2010 » Лютий » 5 » Сім’ям з дітьми – особлива увага
21:56
Сім’ям з дітьми – особлива увага
Питання роботи дорадчого органу суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, розглянуто на черговому засіданні, що відбулося 27 січня.
Про нормативно-правове забезпечення суб’єктів соціальної роботи поінформувала начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Н.М.Пилипчук. Директор Ружинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.С.Симон проаналізував роботу дорадчого органу у 2009 році.
Свої пропозиції щодо налагодження ефективної співпраці у 2010 році щодо роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, висловили районний педіатр Л.І.Павлюк, інспектор кри-мінально-виконавчої інспекції Ружинського РВ УМВС України в Житомирській області С.В.Ратушна, методист райметодкабінету відділу освіти РДА Л.А.Рачук, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА О.П.Розумович, начальник служби у справах дітей РДА Т.А.Драчук. Члени дорадчого органу, зважаючи на висловлені пропозиції, прийняли відповідне рішення.
Анатолій СИМОН

Переглядів: 669 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100