Головна » 2010 » Лютий » 25 » Співпраця з батьками – запорука успішної роботи школи
21:19
Співпраця з батьками – запорука успішної роботи школи
Вже доброю традицією для дирекції та педколективу Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ступеня стала тісна співпраця з батьківським активом, шкільною радою, батьками учнів, громадськістю. Адже по-справжньому зрозуміти і надати потрібну допомогу можуть небайдужі люди. Хочу сказати, що батьківський актив у нас – це колектив однодумців, що завжди прийдуть на допомогу. Варто відзначити активність батьків учнів із Княжиків, які часті гості у нашій школі.
У п’ятницю 12 лютого у нас відбулися загальношкільні батьківські збори, на яких розглянули важливі питання функціонування закладу. Найбільше цікавить батьків організація навчального процесу в цьому році.
На зборах ми ознайомили присутніх з особливостями кінця навчального року та проведення ЗНО в цьому році, організацією харчування, забезпечення теплового режиму школи. Не зважаючи на складні фінансові умови, дирекція дбає про те, щоб школа працювала у нормальному режимі.
Дуже приємно нам було отримати нові меблі для шкільної їдальні – сучасні столи і лавки. Крім того, було відновлено санвузли у школі.
Важливо й те, що всі відновлювані роботи здійснювались за рахунок спонсорських благодійних внесків батьків учнів та дошкільнят, усіх працівників школи, які були найбільш зацікавлені в тому, щоб нарешті вирішення цієї проблеми стало реальністю. До цієї благодійної акції долучились також керівник підприємства ДП АФ «Ян» Л.Пономаренко та директор ДП «АФ «Немиринецька» С.Данилець, які зробили вагомий внесок у загальну справу.
Не залишились осторонь і підприємці: Л.Засульська і А.Засульський, Шатківська Н.,які допомогли коштами, а також О.Козачук, що забезпечив відновлення опалення в туалетах; В.Мельничук, В.Гробюк, надали матеріали для ремонту. Великий обсяг робіт виконано технічними працівниками під керівництвом А.Лисого, а також батьком учениці другого класу А.Ткачуком.
Велике спасибі всім, хто долучився до цієї благородної акції, хто не байдужий до долі дітей. А ще хочу подякувати керівництву районної державної адміністрації, зокрема, голові РДА Н.О.Туранській, начальнику відділу освіти РДА В.Г.Федорчуку, які питання благоустрою нашої школи тримають постійно під контролем.
Хочеться, щоб по-справжньому небайдужих людей було якнайбільше!
Людмила Козачук,
директор Немиринецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Переглядів: 981 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100