Головна » 2010 » Березень » 4 » Спорт
22:52
Спорт
Баскетбол
У Ружині відбувся традиційний баскетбольний турнір пам’яті заслуженого працівника сільського господарства України Миколи Марковича Гибала. Цей турнір був заснований у 1996 році СВК «Ружинський», відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА спільно з районною радою спортивного товариства «Колос». За час існування турніру у ньому взяли участь 72 команди, що зіграли майже 100 матчів. Переможцями були учні Ружинської гімназії, БК Ружин, команди «Ветеран» та «Студент» (Ружин).
Цього року змагання відбулися 20 лютого у спортивному залі Ружинської гімназії. Грало шість команд: БК Ружин, «Юність» (Ружинська гімназія), «Рось» (с. Заріччя), «Студент», збірна Ружина та команда смт Попільні, що брала участь у змаганні вперше. Команди поділили на дві групи. У першу групу потрапили БК Ружин, «Юність», «Рось», у другу — БК Попільня, збірна смт Ружина та «Студент». З першої групи до фіналу вийшли БК Ружин, з другої — БК Попільня. За третє місце боролись команди «Юність» та збірна команда Ружина. З рахунком 49:34 третє місце завоювали баскетболісти збірної Ружина, за що отримали відповідну грамоту.
Фінальний матч між командами БК Ружин та БК Попільня почався атаками ружинців, особливо активним був Руслан Костюмі-нський. Перший період закінчився рахунком 22:6 на користь БК Ружин. У другому періоді з рахунком 18:17 лідерами були попільняньцями , проте загальний рахунок — 39:24 на користь БК Ружин. Команді-переможцю вручили перехідний кубок та грамоту першого ступеня, попільняньці — грамоту другого ступеня.
Варто відзначити, що гравці команд показали високомайстерну гру. Приємно, що під час змагань виявів нетактовності, хамства та грубості учасників команд один до одного не було, адже ці прийоми аж ніяк не спортивні.
Вправними гравцями-бомбардирами показали себе Руслан Костюмінський з Ружина та Андрій Ярчук з Попільні, принісши своїй команді відповідно по 58 та 38 очок; Богдан Кельмяшкін з Ружинської гімназії, що здобув 39 очок. Хорошу та результативну гру продемонстрували й інші учасники команд: В.Редюк, А.Хуторний, С.Заболоцький, О.Ревунець, В.Павлівський (БК Ружин); М.Бойко, Р.Оседський, І.Черняк (БК Попільня); О.Табачук, О.Панащенко, Р.Бондар, І.Маліцький (збірна Ружина); Р.Криворучко, С.Ковтун, В.Козловський (команда «Студент», Ружин), Н.Поважук, С.Орищенко, О.Яцун (Ружинська гімназія); О.Кича, С.Басараб, С.Крохмальний, В.Ярощук (команда «Рось», с.Заріччя).
Від імені організаторів та учасників змагання дякуємо керівництву Ружинської гімназії за надання спортивного залу та спонсорам турніру: ФГ «Колос-ЮВ» Ю.В Шморгуна та ФГ «Нива-ПП» П.П.Рябого.
Володимир Агеєв


Переглядів: 803 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100