Головна » 2010 » Квітень » 22 » Спорт
11:03
Спорт
Першість району розпочато
На спортивних майданчиках Роставиці та Мовчанівки відбулись змагання з футболу на кубок «Пролісок». Розіграшем цього кубка у районі стартує футбольний чемпіонат.
У Роставицькій зоні переможцями змагань стали футболісти чорнорудського «Олімпу» та господарі майданчика «Зірка». На футбольному полі Мовчанівки перемогу здобули ружинські «Ветерани» та футболісти, які у чемпіонаті району представляють Сквирщину – «Дизельтех».
Отже, чотири команди змагались за право володіння перехідним кубком «Пролісок». Чорнорудські спортсмени перемогли футболістів Роставиці, а сквиряни у впертій боротьбі здобули перемогу у «Ветерана».
У фіналі зустрілись чорнорудський «Олімп» та «Дизельтех» зі Сквири. Сильнішими та вдалішими виявились сквирські футболісти, які і стали володарями кубка «Пролісок», другими – чорнорудський «Олімп», а бронза дісталась роставицькій «Зірці».

Турнір на приз газети «Житомирщина»
Футбольна збірна Ружинського району на спортивному майданчику Мовчанівки зустрілась з футболістами Андрушівщини в рамках турніру на приз газети «Житомирщина». З рахунком 2:1 наші спортсмени здобули право змагатись у наступному колі, де зустрінуться з футболістами агроуніверситету.
Володимир Агеєв

Переглядів: 731 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Господар  
0
А бронза дісталась не Зірці, а Ветерану. Факти потрібно перевіряти.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100