Головна » 2009 » Жовтень » 21 » Святкове дійство для виробників смачної молочної продукції
22:22
Святкове дійство для виробників смачної молочної продукції
Урочисте засідання до Дня працівника харчової промисловості стало справжнім подарунком для трудівників єдиного в Ружинському районі підприємства, що виробляє продукти харчування, — дочірнього підприємства «Ружин-молоко». Слова вітань, щирі побажання щастя та благополуччя лунали цього дня на адресу трудівників підприємства, а запальними піснями, неперевершеними аріями з опер, дотепами, жартами, гуморесками потішили учасників свята артисти центру військово-музичного мистецтва повітряних сил Збройних Сил України «Крила України».
Вітаючи колег з професійним святом,
директор дочірнього підприємства А.Я.Цехмейструк наголосив, що на працівників галузі покладена величезна відповідальність, адже вони працюють на благо людей, задовольняючи їх потреби у смачних і якісних продуктах харчування, працюють над впровадженням у виробництво нових видів продукції, яка користується попитом на ринку. Він також подякував за працю та відданість професії усім працівникам та ветеранам підприємства.
Як зазначила у вітальному слові голова райдержадміністрації Н.О.Туранська, так вже склалося, що на території нашого району промисловість представлена лише двома підприємствами, одне з яких - ДП «Ружин-молоко» - працює над забезпеченням населення району, і не тільки нашого, якісною та смачною молочною продукцією. Вона побажала працівникам підприємства наснаги у їхній нелегкій, але почесній праці, здоров’я та родинного щастя.
Голова районної ради В.Ц.Саківський зауважив, що впровадження дочірнім підприємством виробництва нової продукції дало можливість наростити потужності підприємству, про що свідчить зростання прибутку порівняно з минулим роком на 12%.
Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради отримали працівники ДП «Ружин-молоко» М.В.Ступак, К.М.Довгань, М.В.Копчак (на фото вгорі ліворуч).
Одного з кращих платників податків району привітала начальник ДПІ у Ружинському районі К.П.Велика. Катерина Павлівна також вручила Грамоти та подарунки директору підприємства А.Я.Цехмейструку та головному бухгалтеру С.А.Бонюк та висловила побажання працівникам дочірнього підприємства «щоб у родинах все було добре, щоб кожен з вас був впевнений у завтрашньому дні».
Подяки за сумлінну працю від керівництва підприємства отримали представники цехів та відділів до-чірнього підприємства; підприємці, з якими співпрацює ДП «Ружин-молоко»; приймальники молока; Немиринецький сільський голова О.М.Жебрівська, Дерганівський сільський голова А.Ц.Зінькова, які допомагають у забезпеченні підприємства молоком кількісно і якісно; керівники ДП «АФ «Немиринецька», ДП «Рогачівське», ПСП «Батьківщина» (с.Шпичинці) та ТОВ «Оріховецьке» (Сквирський район).
А потім… усіх глядачів захопила круговерть урочистого дійства. Зал районного будинку культури наповнився справжнім святковим настроєм, пісні у виконанні артистів центру військово-музичного мистецтва повітряних сил Збройних Сил України «Крила України» настільки заворожили глядачів, що люди забули про усі свої проблеми та просто насолоджувались концертом.
Дотепний конферансьє Михайло Богданов звеселяв публіку жартами, гуморесками, зривав аплодисменти своїми запальними виступами. Миттєвості радості та насолоду живою українською піснею подарувала ружинцям фольклорна група «Крил України», учасники якої виконали запальні народні пісні «Ой, заграйте, музики!», «Свекрушенько моя» та «Ой, чи були гості». Дивовижне танго виконали учасниці струнного дівочого квартету.
Українськими естрадними піснями потішили ружинців брати Олімчуки, Руслана Куликова і Діана Бойцова. Надивовижу чистий голос Світлани Басовської долучив глядачів до неперевершеної краси оперного співу, а другу оперну арію співачка виконала у дуеті з Володимиром Полторацьким. В свою чергу Володимир подарував справжню насолоду від однієї з кращих арій з репертуару Лучано Паваротті «Caruso», — виконана на живо вона вражає та чарує більше, ніж у записі, хай навіть у виконанні самого Лучано. Співак вразив ружинську публіку виконанням російської народної пісні «Коробушка», прекрасний тенор, здавалося, відлунював від стін залу та наповнював душу нотками любові, радості і святкового настрою. Лауреат різних міжнародних фестивалів Анатолій Руснак подарував глядачам їх улюблені українські пісні Володимира Івасюка «Край» та «Червона рута».
Бурхливі оплески, вигуки «Браво!» та щирі посмішки на обличчях працівників ДП «Ружин-молоко», які почувалися цього дня справжніми «іменинниками», стали свідченням того, що концерт припав до душі всім, а слова вдячності за глядацьку підтримку артистів вселили надію, що вони ще завітають до Ружина з чудовою концертною програмою.
Людмила БУДКО

Переглядів: 969 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100