Головна » 2009 » Жовтень » 21 » Свято краси, таланту, грації та оригінальності
22:08
Свято краси, таланту, грації та оригінальності
Осінь – чарівна пора року, яка надихає на поезію, дарує останнє тепло року та свята врожаю. Святом Міс Осінь-2009, яке традиційно відбувається у школі ще з 2000 року, порадувала осінь весь колектив Бистрицької школи.
Тож дев’ять років поспіль дівчатка нашої школи змагаються за звання Міні-міс Осінь, Юна Міс Осінь та Міс Осінь.
Конкурси оголошуються заздалегідь і учасниці починають готуватися. Кожна по-різному готує розповідь про себе, потім дівчатка змагаються, хто талановитіший: вони співають, танцюють, декламують вірші. А далі – показ мод та зачісок. Які тільки моделі одягу та зачіски не видумували наші конкурсантки! І одяг із паперу, з осіннього листя, дощовиків, бальні сукні з целофанових пакетів, а також взуття: черевички, резинові чобітки, ласти, калоші і до них оригінальний супровід, — де і коли їх можна одягати та взувати.
Наступний конкурс — музичний. Конкурсантки заздалегідь готують відео-кліп на пісню про осінь. А завершенням свята став конкурс «Ситуація», в якому дівчатка відповідали на різноманітні запитання, моделювали різні ситуації.
У хвилюючій боротьбі за звання Юна Міс Осінь та Міс Осінь-2009 змагалися конкурсантки 5-8 та 9-11 класів, яким допомагали класні керівники та батьки. Кожна учасниця представила гарні, талановиті та оригінальні вироби і композиції. Перемогу ж здобули Анастасія Кондратчук (5 клас) та Оксана Коломієць (11 клас).
Повідомляє «Міністерство культури та мистецтва»
Бистрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 952 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100