Головна » 2010 » Березень » 26 » Увага! Конкурс
08:38
Увага! Конкурс
УДППЗ «Укрпошта» запрошує школярів взяти участь в літературному конкурсі «Заради життя на землі…»
З нагоди відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. УДППЗ «Укрпошта» оголошує Всеукраїнський літературний конкурс для школярів під назвою «Заради життя на землі…». Конкурс проводиться з 20 березня до 20 квітня 2010 року. Оголошення переможців – 9 травня 2010 року.
Всеукраїнський конкурс проводиться серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів віком від 6 до 18 років включно. Критерієм для встановлення віку дитини є дата початку конкурсу.
На конкурс подаються різножанрові літературні твори (новели, оповідання, вірші, казки, публіцистичні роздуми тощо). Роботи подаються українською мовою, їх обсяг не повинен перевищувати 2 сторінок формату А4 друкованого тексту або 4 сторінки рукописного.
Учасник конкурсу має надати таку інформацію про себе: копію свідоцтва про народження, домашню адресу, назву та адресу навчального закладу (школи), клас де навчається, номер телефону (за наявності). Роботи, які не матимуть контактної інформації, не розглядатимуться.
Для відзначення переможців конкурсу встановлюються три призових місця та виплачуються такі грошові винагороди: І місце – 1000 грн; ІІ місце – 600 грн; ІІІ місце – 400 грн.
Грошові винагороди виплачуються згідно з чинним законодавством шляхом переказу коштів на домашню адресу переможців конкурсу.
Конкурсні роботи надсилаються на адресу: відділ реклами та інформації УДППЗ «Укрпошта», вул.Хрещатик, 22, Київ, 01001. На конверті зробіть позначку «На конкурс».
Останній термін відправлення роботи на конкурс – 20 квітня 2010 року, що підтверджується відбитком календарного штемпеля на конверті.
З повагою Центр поштового зв’язку №7

Переглядів: 736 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100