Головна » 2009 » Жовтень » 11 » Вклонімся, друзі, вчителю
20:26
Вклонімся, друзі, вчителю
Під таким девізом у Ружинській гімназії відбулося свято, приурочене Дню працівника освіти. Учасники урочистостей із захопленням долучилися до казкового дійства, організованого учнями одинадцятих класів під художнім керівництвом класних керівників В.Г.Шукалович, Л.М.Стадник та А.П.Павлік.
Цього дня вчителі гімназії почувалися справжніми героями свята, адже всі пісні, поезії, хореографічні постановки та кумедні інсценівки були адресовані їм – педагогам, наставникам, першим порадникам у житті школяра.
Привітала колег директор Ружинської гімназії Г.І.Гурська, яка побажала їм міцного здоров’я, натхнення, терпіння та хороших учнів, які стануть гордістю гімназії та своїх вчителів. Галина Іванівна також подякувала батькам за виховання дітей, побажала їм бути опорою для своїх дітей у всіх їх починаннях. Заступник директора гімназії Г.М.Вардецький передав вітання керівництва обласного управління освіти, побажав вчителям здобутків на педагогічній ниві.
Подяки від дирекції гімназії цього дня отримали заступник директора з виховної роботи Н.І.Гладишко, керівник гуртка юних пожежників Л.М.Стадник, вчитель музики В.М.Мороз, вчитель захисту Вітчизни О.В.Терлик, вчитель української мови та літератури Л.О.Передерій, вчитель фізики М.Й.Яценко, завідуюча бібліотекою та вчитель географії Л.П.Миколайчук, вчитель географії В.О.Митюк, вчитель хімії Т.О.Вардецька, вчитель біології Т.О.Симон, вчитель фізичної культури Л.М.Волченко, вчитель групи продовженого дня Г.В.Дембіцька та вчителі початкових класів С.М.Стрільчук, Т.В.Некротюк, Г.А.Волинчук.
Чудова концертна програма свята принесла винуватцям урочистостей задоволення, виконавцям оплески, а всім присутнім — море позитивних емоцій. Цього дня лунали пісні у виконанні й учнів, і батьків, як наприклад, дуету Юлії Андріїшиної та її мами Аліни Миколаївни, гімназисти декламували вірші про нелегку працю вчителя, танцювали для своїх наставників запальний канкан та ча-ча-ча.
Кожен учасник свята поринув у роки свого дитинства, виконуючи разом з усіма пісню «Вчителько моя» під акопманемент на баяні Володимира Миколайовича Мороза. Хвилини радості подарували педагогам Сергій Мірошин і Сергій Осаволюк (на фото), які виконали кумедну інсценівку пісні «Ти казала в понеділок…», в якій хлопець, що одружився з вчителькою, наприкінці промовляє такі слова:
Підем разом в районо,
Хай розсудить нас воно:
Тобі – зошити, книжки,
Мені – діти, пелюшки.
Не менш цікавим був виступ «посла Іспанії» (роль якого неперевершено виконав Женя Костюк, перекладач – Аня Захарова), який українськими словами з виразним іспанським акцентом побажав вчителям розумних учнів, терпіння у праці з дітьми, кохання і щастя у сімейному житті.
Насамкінець одинадцятикласники виконали пісню для своїх класних мам на мелодію Р.Паулса «Вернісаж», а директор гімназії Г.І.Гурська подякувала дітям та класним керівникам за цікавий концерт, за роботу всім вчителям та технічним працівникам гімназії.
Людмила Будко
Переглядів: 1256 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100