Головна » 2010 » Березень » 4 » Жінкам притаманне все
22:35
Жінкам притаманне все
Здавна вважається, що лабораторно-діагностична робота – це жіноча справа, бо вимагає вона чимало терпіння, ретельності, точності та небайдужості – рис, без яких просто не можливо уявити найкращу половину людства. Жінка дарує життя дитині й обе-рігає його, а жінка-лікар ветеринарної медицини захищає життя всього людства. І це не перебільшення: 90% лікарів і лаборантів державної районної лабораторії ветеринарної медицини в Ружинському районі – жінки. Нині наша лабораторія є методичним, метрологічним і арбітражним центром з питань діагностики захворювань інфекційної і незаразної етіології, визначення якості та безпеки сировини, готових харчових продуктів, кормів тощо.
У всіх відділах працюють жінки,а це досвідчені, висококваліфіковані спеціалісти, які не зупиняються на досягнутому. Природна допитливість і бажання у всьому дійти до суті є значним стимулом для підвищення професійної кваліфікації. Вони постійно поглиблюють свої професійні знання в Білоцерківському Державному аграрному університеті. Щоразу лабораторія ветсанекспертизи на ринку і районна лабораторія ветеринарної медицини успішно проходять акредитацію.
Результативно виконують свої посадові обов’язки спеціалісти-жінки лабораторії ветсанекспертизи на ринку. Тут працюють жінки з багаторічним трудовим стажем, яким притаманне неприйняття будь-якого безладу: за природним покликанням їм хочеться усе впорядкувати, розкласти по полицях. І це їм вдається. З року в рік працівники лабораторії не допускають у районі токсикоінфікацій, викликаних споживанням продукції, придбаної на ринку. Неодноразово ке-рівники ветмедицини відзначали роботу завідуючої лабораторією ветсанекспертизи на ринку Галини Володимирівни Мартинюк, лікаря-радіолога Катерини Петрівни Пеньківської, лаборанта Ольги Іванівни Романюк.
Плідно працюють завідуюча серологічним відділом районної лабораторії ветеринарної медицини Олена Болеславівна Вонсарівська та завідуюча хіміко-токсикологічним відділом Тетяна Володимирівна Марчук. Не зважаючи на те, що все ж належать до слабкої статі, вони встигають і вдома, і на роботі впоратися. Але ми, чоловіки, розуміємо, наскільки їм це нелегко. Можливо, за щоденною метушнею ми не завжди встигаємо їм про це сказати.
Заслуговують на подяку і щире добре слово жінки ветлабораторії, молоді ветспеціалісти Тетяна Володимирівна Марчук, Оксана Василівна Максюта, Наталія Володимирівна Войтко.
Напередодні 8 Березня щиро вітаю всіх чарівних жінок, які присвятили своє життя нелегкій лабораторно-діагностичній справі і взагалі ветеринарній медицині, зі святом весни та любові!
Зичу міцного здоров’я, щастя, благополуччя, радості, здійснення всіх мрій! Хай життя завжди сонячно посміхається Вам, наші гарні, принадні, чарівні, мудрі та мужні!
Тадеуш Пеньківський,
начальник лікарні ветеринарної медицини в Ружинському районі

Переглядів: 1095 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100