Головна » 2010 » Лютий » 5 » Зустріч з народним депутатом
21:52
Зустріч з народним депутатом
Наприкінці січня народний депутат України, Герой України, член Партії регіонів Т.В.Засуха відвідала Білилівку та Дерганівку, де ПСП АФ «Світанок» орендує землі. Під час зустрічі з жителями сіл Тетяна Володимирівна вислухала зауваження щодо господарської діяльності очолюваного нею підприємства, зазначивши при цьому, що висловлені пропозиції та прохання будуть враховані. Але, як зауважила народний депутат, не все можна ви-рішити за діючої системи. Щоб відродити тваринницьку галузь в державі в цілому, і в кожному господарстві зокрема, необхідна зважена державна політика у сфері сільського господарства. Лише за правильного ставлення держави до сільгосп-товаровиробника можливе відродження не тільки тваринництва, а й галузі буряківництва, яка, по суті, уже знищена, і якій у підприємстві приділялась належна увага. Саме за державницьку політику у галузі сільського господарства виступає Партія регіонів, членом якої є Т.В.Засуха.
Крім того, під час зустрічі народний депутат вислухала нагальні проблеми жителів Дерганівки. Проблемою для селян є автомашина, якою б вивозили небіжчиків на цвинтар. Цю проблему Т.В.Засуха пообіцяла вирішити, сприятиме депутат і у питанні оранки городів селянам за пільговими цінами.
Народний депутат Т.В.Засуха зазначила, що ганебним для суспільства є явище, коли людей підкуповують за кілограм цукру або гречки. Вона прагне, як і вся Партія регіонів, дати можливість людям самостійно купувати необхідне, маючи гідні заробітні плати, пенсії.
В.Василенко

Переглядів: 663 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100