Головна » 2010 » Травень » 13 » Звернення начальника УМВС України в Житомирській області Юрія Володимировича Івакіна до жителів області
14:15
Звернення начальника УМВС України в Житомирській області Юрія Володимировича Івакіна до жителів області
Шановні жителі Житомирщини!
Однією з найбільш актуальних не лише для Житомирщини, але й держави загалом, є проблема наркоманії. Її поширення з кожним днем зростає і набуває просто загрозливих масштабів для майбутнього суспільства, втягуючи у свої тенета переважно підлітків та молодь. Лише на Житомирщині на обліку в органах внутрішніх справ перебуває 5628 наркозалежних осіб, серед яких 395 дітей. Ні для кого не секрет, що статистичні дані відображають лише вершину айсберга. Протидія наркозлочинності сьогодні один із визначальних пріоритетів роботи міліції. З початку року в області вже викрито понад 388 наркозлочинів, ліквідовано 122 групи наркозбутчиків, до кримінальної відповідальності притягнено 246 осіб.
Однак зусиллями лише міліції проблему наркозлочинності не подолати, тому ми звертаємося до всіх жителів області, сподіваючись на вашу допомогу. У першу чергу, будьте уважними до своїх дітей. Будь-які неадекватні зміни у їх поведінці повинні вас насторожити та змусити з’ясувати причини. Звертайте увагу на коло друзів та знайомих дітей, дізнайтесь, як вони разом проводять дозвілля, які розважальні заклади відвідують, чим цікавляться та займаються. Не пропустіть перші тривожні симптоми, адже на початковому етапі все ще можна припинити та змінити.
По-друге, якщо у вашому дворі, під’їзді, майданчику поблизу будинку час від часу ви помічаєте шприци сумнівного походження, якщо вам відомі інші факти, пов’язані з незаконним використанням, розповсюдженням чи продажем наркотичних засобів в навчальних та розважальних закладах, медичних установах, громадських місцях, повідомте про це до міліції за номерами телефону довіри (0412) 40-71-28 або 102. Конфіденційність інформації гарантується.
Перевірка за кожним із вказаних вами фактів перебуватиме під моїм особистим контролем. Давайте разом боротися із цим злом і нехай ваша небайдужість допоможе спільній справі.
Переглядів: 648 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100