Головна » 2009 » Листопад » 19 » Депутати звернуться за грошовою допомогою
23:03
Депутати звернуться за грошовою допомогою
За день до чергової сесії районної ради, 17 листопада, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності. Члени комісії розглянули ряд питань, що стосуються виконання районного бюджету та внесення змін до нього.
Зокрема начальник фінансового управління РДА З.Т.Пеньківська повідомила, що до райбюджету за 9 місяців нинішнього року надійшло 43 млн 763, 1 тис. грн доходів, видатків за звітний період здійснено на суму 42 млн 564, 8 тис. грн. Щодо внесення змін до бюджету, начальник фінуправління детально розповіла про розподіл цільової додаткової дотації, що надійшла в район у сумі 1 млн 707, 8 тис. грн, з яких 250 тисяч грн. спрямовано на районну лікарню, 604 тис. грн – на освітянську галузь, 738 тис. грн – сільським бюджетам тощо.
Головний лікар ЦРЛ М.П.Зозуля наголосив, що знову виникла гостра необхідність закупівлі інсуліну у асортименті. Адже тендер на закупівлю цих ліків, який відбувся 4 листопада в Житомирі, оскаржено, і тепер районам доведеться чекати ще більше місяця, поки інсулін буде придбано цен-тралізовано. Поки що лікарня виділила власні кошти на інсулін, однак їх потрібно більше. У ра-йонному бюджеті їх теж немає. Тому депутати вирішили звернутися за грошовою допомогою до керівників сільгосппідприємств, які орендують землю в нашому районі.
Майнові питання стосувалися списання основних засобів та продовження договору оренди. За-слухавши радника голови районної ради О.І.Морозова про стан окремих основних засобів відділу освіти, відділу культури і туризму, депутати вирішили рекомендувати сесії надати дозвіл на списання майна, оскільки подальше його використання неможливе. Продовжити договір оренди частини приміщення в районному будинку культури просить ПП «КОЮР», яке забезпечує жителів селища кабельним телебаченням. Як зауважила голова комісії К.П.Велика, оскільки підприємство вчасно сплачує усі необхідні платежі, воно має право на продовження терміну дії договору оренди ще на два роки. Депутати заперечень не висловили.
Також комісія розглянула листи, що надійшли голові райдержадміністрації та голові районної ради від управління праці й соціального захисту населення РДА, Роставицької сільської ради, Бердичівського міжрайонного управління водного господарства, МКП «Господарник» та прокуратури Ружинського району.
З усіх питань депутати прийняли відповідні рішення та дали рекомендації сесії районної ради.
Ольга МОЛЯВЧИК

Переглядів: 760 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100