Головна » 2009 » Листопад » 18
Позитивний досвід взаємодії працівників райвідділу міліції та громадського формування з охорони громадського порядку «Підрозділ сприяння міліції» в смт Ружин заслуговує на увагу та на запровадження його в практичну діяльність в інших населених пунктах району. Про позитивні аспекти запровадження в селищі охорони громадського порядку спільно працівниками міліції та громадським формуванням ділиться з читачами «Ружинської землі» інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Ружинського РВ УМВС України в Житомирській області О.М.ФЕДЧУК.
Підрозділ сприяння міліції було створено для надання допомоги працівникам райвідділу міліції у боротьбі зі злочинами та правопорушеннями на території смт Ружин. Наразі члени громадського формування допомагають ружинським правоохоронцям в охороні громадського порядку, припиненні адміністративних правопорушень і злочинів та запобіганні їм, захисті життя і здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправни ... Читати далі »
Просмотров: 757 | Добавил: zmya | Дата: 18.11.2009 | Комментарии (0)

3802 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області в період з 12 по 18 жовтня. Затримано 263 водії, що керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 1034 адміністративні протоколи на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 405 тисяч гривень. Загалом же упродовж тижня стягнено більше 204 тисяч гривень накладених раніше штрафів.
Зафіксовано 25 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 людей загинуло, ще 28 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.
Близько 21-ї години 13 жовтня в с. Андрушки Попільнянського р-ну водій автомобіля Хюндай-Санта Фе, мешканець Бердичівського р-ну, 1979 р.н., здійснив наїзд на гужову повозку, якою керувала мешканка Попільнянського р-ну, 1959 р.н., і яка рухалась у попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій та пасажир гужової повозки отримали тілесні ушкодження та доставлен ... Читати далі »
Просмотров: 866 | Добавил: zmya | Дата: 18.11.2009 | Комментарии (0)

З метою попередження аварійності на пасажирському та вантажному автотранспорті, посилення роботи щодо зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення технічної готовності автобусів і вантажних автомобілів під час експлуатації в зимовий період, виконання вимог вказівки ДДАІ МВС України №4/14-10282 з 9 по 27 листопада проводиться комплекс профілактичних заходів на автомобільному транспорті під назвою «Перевізник – зима-2009».

Сергій СТОЛІТНІЙ,
начальник відділення ДАІ по обслуговуванню адміністративної території Ружинського району та АТІ смт Ружин

Просмотров: 839 | Добавил: zmya | Дата: 18.11.2009 | Комментарии (0)

Міні-чат

100