Головна » 2009 » Листопад » 19 » ДПi в Ружинському районi повiдомляє
23:00
ДПi в Ружинському районi повiдомляє
Результати третього етапу опитування платників щодо діяльності органів державної податкової служби України
ДПІ в Ружинському районі провела чергове соціологічне опитування громадян – платників податків. У ньому взяли участь 22 платники податків, серед яких приватні підприємці та головні бухгалтери підприємств району.
На запитання «У який спосіб Ви зверталися за роз’ясненням податкового законодавства до органів ДПС?» 20 респондентів або 91% опитаних відповіли: «Під час відвідування податкової інспекції»; 1 респондент зазначив: «При зверненні по телефону»; 1 респондент зазначив: «Під час відвідування семінарів та практикумів».
На запитання «Який спосіб отримання інформації щодо оподаткування Вам зручніший?» 18 респондентів або 82% опитаних зазначили, що під час відвідування податкової інспекції для отримання усних консультацій; 9% з числа опитаних зазначили — при зверненні по телефону та через веб-сайт; 9% — під час відвідування семінарів.
На запитання «Чи достатнім було роз’яснення податкового законодавства під час звернення до податкового органу?» 95% платників дали ствердну відповідь, 5% зазначили «частково».
На запитання «Чи стала Вам у нагоді інформація, яка розміщена на інформаційних стендах ДПІ та чи достатній її обсяг?» 91% респондентів відповіли «так», 9% відповіли «частково».
Серед тем, якими цікавляться платники податків, названо спрощену систему оподаткування, ПДВ, податок з доходів фізичних осіб, прибуток підприємств.
Щодо питання користування веб-сайтами податкових органів 9 платників (41%) з числа опитаних зазначили, що користуються в своїй роботі веб-сайтом ДПА України та обласної ДПА та задоволені якістю роз’яснювальних матеріалів, які там розміщені. Решта платників (59%) у своїй роботі веб-сайтами не користувалась.

Переглядів: 775 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100