Головна » 2009 » Листопад » 26 » Конференція народників
17:36
Конференція народників

Відбулась конференція районної організації Народної партії у роботі якої взяли участь народний депутат України , голова обласної організації Народної партії М.М.Рудченко, депутат обласної ради, довірена особа кандидата в Президенти України В.М.Литвина  М.М.Олещенко

изображение 006.jpgЗвітуючись про проведену роботу за 10 місяців нинішнього року голова районної організації В.С.Бондарчук зазначив, що організація впевнено йде на вибори Президента. На території Ружинщини функціонує 42 осередки, у яких налічується більше семи з половиною сотень членів активних партії.
Уже визначені члени дільничних комісій, спостерігачі на період виборів.

Зважаючи на зайнятість на основній роботі, Володимир Сергійович подякувавши усім членам партії за підтримку та співпрацю, попросив звільнити його з посади голови районної організації Народної партії. Делегати конференції підтримали прохання В.С.Бондарчука.

Очолити районну організацію запропоновано А.М.Шокалу. Учасники конференції одноголосно підтримали названу кандидатуру. Адже Андрій Миколайович знана і шанована на теренах району людина, досвідчений керівник, якому і у нинішній скрутний час вдається утримувати одне із кращих сільгосппідприємств області.

изображение 012.jpgВиступаючи на конференції, голова Житомирської обласної партоганізації, народний депутат України Микола Миколайович Рудченко проаналізував стан справ у партії та в країні в цілому, зробивши акценти на тому, якими методами та засобами народники поповнюють свої партійні активи, а, відтак, здобувають прихильність виборців. М.М.Рудченко зазначив, що агітаційна кампанія на підтримку Голови Народної Партії, Голови Верховної Ради України Володимира Литвина на пост Президента України розгорнута, і сьогодні головне завдання кожного партійця, а їх на Житомирщині 24,5 тисячі, переконати своїх рідних, близьких, друзів, приятелів проголосувати за Литвина. А аргументів на адресу Володимира Литвина та його команди достатньо. Далі М.М.Рудченко
розповів про те, що зроблено фракціями Блоку Литвина у парламенті та в Житомирській обласній раді для мешканців краю за останні кілька років, а це більше сорока п’яти мільйонів гривень  на газифікацію, будівництво та реконструкцію шкіл, медичних закладів.

- Добра справа кожен день - це наш девіз, -наголосив Микола Миколайович. Найбільше людей сьогодні звертається в партію, до мене особисто під час депутатських прийомів по матеріальну допомогу, переважно – на лікування. Хтось із опонентів може нам закинути звинувачення, мовляв, партія – це не благодійний фонд, а народний депутат за своїм статусом має виконувати законодавчі функції. Воно-то так. Але ж кожного понеділка в нашому офісі в Житомирі стоять у черзі на прийом десятки людей. Це наша держава зробила з них прохачів. Хіба можна відмовити в допомозі матері, якій потрібні кошти на лікування онкохворої дитини, або ж на термінову операцію, від якої залежить, буде людина здоровою чи залишиться калікою або ж загине, а такі проблеми мають 15% громадян, що звертаються до нас по допомогу. Вони не йдуть до мегапартій изображение 008.jpgчи блоків, бо там їм тільки обіцяють, а реальна допомога не надходить.

 

 

Районна організація поповнилась новими прихильниками. Народний депутат вручив партійні квитки новим членам, наразі зазначивши, що це тільки початок. Незабаром під знамена партії стане ще кілька десятків людей.


Переглядів: 879 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100