Головна » 2009 » Листопад » 19 » «НІБУЛОН» відкриває нові горизонти
23:03
«НІБУЛОН» відкриває нові горизонти
Ми — українці. Нація давня, оспівана та плекана в віках за своє героїчне минуле, звитяжні традиції, любов до землі, гостинність. З давніх-давен наші родючі землі були предметом гордості та поваги з боку інших народів. Недарма Україну завжди називали «житницею Європи» — найсмачніший хліб, спечений з найкращого зерна, був прикрасою столу в домівках росіян, болгар, білорусів, поляків та інших народів. Наші хліборобські традиції споконвіку були своєрідним еталоном, на них рівнялися і визнавали одними з найкращих.
Та час невпинно плине, змінюєть-
ся світ, змінюються традиції. Вічні цінності такими ж вічними і лишаються: люди, як і раніше, кохають один одного, народжують дітей, плекають онуків. Та деякі інші речі, на жаль, за-знають змін. Останні десятиліття стали для нашої Батьківщини часом великих потрясінь: величезний економічний спад, інфляція, політична лихоманка. Як результат — якість життя невпинно погіршувалась: від рівня заробітної платні до якості хліба. Хліба! Того самого символу нашої України, яким ми пишалися, яким захоплювалися інші.
Тож нам, українцям, має бути соромно за те, що вирощуємо зерно низької якості. Живучи в Україні, справжній житниці, нам має бути не менш соромно, що купуємо в магазинах хліб, спечений з такої неякісної пшениці. Соромно має ставати й від думки, що споживаємо м’ясо, яке й м’ясом не завжди можна назвати — ГМО, хімічні добавки тощо. Українці заслуговують на кращий рівень життя, відтак — на повноцінне та здорове харчування, на якісні та натуральні продукти.
Така аксіома, заперечувати яку — просто злочин, стала ключовою у рішенні ТОВ СП «НІБУЛОН» про розширення сфери діяльності — компанія приступила до створення власної лінії з виробництва ковбасних виробів.
Варто зауважити, що вітчизняний ринок ковбасних виробів надзвичайно строкатий: і за сортами, і за ціною. В цьому плані найвибагливіший покупець знайде собі ковбасу на будь-який смак та за прийнятною для себе ціною. Але! Жодна ковбаса, представлена на ринку, на відміну від «нібулонівської», не є продуктом стовідсотково оригінальним. М’ясні ж вироби компанії є абсолютно «нібулонівськими»: власноруч вирощене зерно, яким вигодовуються власноруч вирощені тварини, з найкращого м’яса яких потім і виготовляються ковбаси. Ось таке ноу-хау, яке вітчизняному ринку допоки навіть і не снилося — відтак покупцеві гарантована абсолютна якість!
Не можна забувати і про те, з чого робляться сучасні ковбаси. Хімічні сполуки, консерванти, а останнім часом і ГМО в рецептурі стали вже буденною справою. А «НІБУЛОН» і тут турбується про свого покупця! М’ясні вироби компанії не містять жодної «хімії», є стовідсотково натуральними та безпечними. Вони виготовляються згідно державних стандартів якості, використовується лише натуральне м’ясо та спеції.
Цікаво дізнатися про інші передумови зацікавленості компанією виготовленням ковбасних виробів. Розповідає головний зоотехнік компанії В.М.Мурзін: «Після відкриття Бистрицької філії компанія отримала «в навантаження» м’ясопереробний цех. Ми взяли на себе зобов’язання відновити та розширити функціонування цього цеху, зберегти його робочі місця та не дозволити людям опинитися на вулиці. І «НІБУЛОН» свого слова дотримав.
Наразі цех функціонує, люди зайняті виробництвом. Розпочинається повноцінне виробництво та реалізація продукції. Також цех працює на забезпечення філій компанії та перевантажувального термінала (м. Миколаїв) м’ясними виробами».
Асортимент виробів надзвичайно різноманітний: це і напівкопчені ковбаси («Армавірська», «Полтавська», «Краківська», «Талліннська», «Одеська», «Українська»), і варено-копчені («Сервелат», «Московська»), і варені («Докторська». «Любительська», «Молочна»), і сардельки-шпикачки, і молочні сосиски, і копчений шпик, і навіть сало «Селянське»!
Особливо варто відмітити цінову по-літику на продукцію. Зважаючи на абсолютно натуральний склад ковбас, гарантовану якість і смак, ціни (у співвідношенні ціни та якості) є оптимальними та доступними для покупця.
У планах компанії розширення виробництва, розроблення рецептури нових сортів задля досягнення максимальної якості.
До речі, у правильності вибору «НІБУЛОНом» нових виробничих горизонтів працівники компанії на чолі з генеральним директором, Героєм України О.О. Вадатурським переконалися особисто. Дружний колектив першим мав змогу скуштувати «нібулонівські» ковбаси, побувавши у своєрідній ролі експертів. Для них 2 жовтня 2009 року в центральному офісі компанії та на перевантажувальному терміналі була влаштована презентація, де кожен охочий мав змогу спробувати, посмакувати, а наостанок залишити свої відгуки у книзі скарг та побажань. Що цікаво, сторінки книги, призначені для зауважень, так і лишилися незаповненими — отжек презентація минула на «ура!».
Починання «НІБУЛОНу» в нових для себе горизонтах молоді, але компанія не раз вже доводила, що всі її нові проекти — лише на перспективу. Тим паче, що перший млинець, усупереч приказці, виявися аж ніяк не гливким! Лідер вітчизняного зернового ринку на ділі доводить, що чесний та вигідний бізнес реально вести і в нових для себе галузях. Тож лишається лише побажати всьому «нібулонівському» колективу успіху у такій цікавій та важливій справі.
Прес-служба ТОВ СП «НІБУЛОН»

Переглядів: 1026 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100