Головна » 2009 » Листопад » 12 » Розіграно кубок на приз газети «Ружинська земля»
13:51
Розіграно кубок на приз газети «Ружинська земля»

 

Відкриття зимової першості з міні-футболу розпочалось розіграшем кубка на приз газети «Ружинська земля». Для участі у змаганнях подали заявки вісім команд.
У першому турі зустрілись футболісти «Медика» та ФК «Ружин». Гра проходила з перемінним успіхом. Перемогу могла здобути кожна з команд, але на чотири м’ячі, які забили брати Олександр та Ярослав Кичі з команди «Медик», відповіли влучними ударами по воротах суперника С. Виноград та М.Манько. 
У двобої березянської «Ниви» з вихованцями ДЮСШ (тренер О. Маркітан) перемогу з рахунком 4 : 2 здобули юні вихованці спортивної школи. Футболісти вчорайшенського «Постолу» з рахунком 0 : 4 поступились команді «Ружин». У цій грі добре зіграли М.Скрипнюк, С.Заболоцький, І.Швайгер з Ружина, О.Гуща та А Єроменко з Вчорайшого.
Досвід та зіграність допомогли здобути перемогу ружинському «Ветерану» у футболістів райдержадміністрації. П’ять м’ячів у активі «ветеранів» та два у держслужбовців. Відзначились голами Ю.Афійчук, Є. Саківський («Ветеран»), А.Кравчук та Я.Ковальчук (РДА).
У півфінальних іграх вихованці ДЮСШ здобули перемогу у «Медика» з рахунком 5 : 2, та «Ветеран» у «Ружина» 7 : 2. Саме тому у фіналі зустрілись дві найсильніші команди. Досвід «ветеранів» протистав енергії та завзятості юних футболістів. Забивши на перших хвилинах зустрічі два м’ячі «ветерани» дещо розслабились, збавили темп гри, на що отримали у відповідь два голи Б.Шоломіцького та І.Чижа. Молодь показала, що також прагне виграти кубок. Та, все таки, досвід переміг – Ю.Афійчук та Є.Саківський вивели команду «Ветеран» вперед.
Кубок редакції газети «Ружинська земля» та грамоти здобули футболісти «Ветерана». Грамоти отримали кращий воротар турніру О.Маліцький, кращий захисник М.Білокриницький, кращий нападник Б.Шоломіцький. Кращим гравцем визнано Ю.Афійчука, якому вручено пам’ятний приз – ексклюзивну футболку газети «Ружинська земля».

Переглядів: 782 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100