Головна » 2009 » Грудень » 10 » Відзначили представників громад району
23:56
Відзначили представників громад району

_003.jpgМинулого тижня в Житомирі, в приміщенні телецентру, відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Ружинську делегацію очолював голова районної ради В.Ц.Саківський. Крім селищного та сільських голів на свято прибули депутати обласної ради В.Ц.Туранський та Л.В.Шаповал. Виступаючи перед присутніми, голова обласної ради В.Й.Француз зазначив, що демократія розпочинається з територіальної громади. Тому це свято об’єднує не тільки представників органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу, але й кожного громадянина, який проживає на території тієї чи іншої громади.
Голова облдержадміністрації Ю.В.Забела наголосив на поступальності демократичних перетворень в Україні. Та поки що недосконалою залишається виборча система, яка пропонує людям обирати народних депутатів наосліп — за закритими партійними списками.
Також привітали присутніх з професійними святом депутати Верховної Ради України С.В.Пашинський (БЮТ) та М.В.Присяжнюк (Партія регіонів).
Відрадно те, що на адресу представницьких органів влади цього святкового дня лунали не тільки теплі слова вітань та пісні, але й було чимало нагород від Кабінету Міністрів, облради та облдержаржадміністрації. Від Ружинського району грамотами, грошовими преміями та цінними подарунками відзначено депутата облради Л.В.Шаповал, заступника голови райради О.С.Репіча, сільського голову Вільнопілля П.О.Семчука, сільського голову Малої Чернявки О.З.Опалінського та сільського голову Зарудинець А.І.Хоцянівського.
Василь Копач

Переглядів: 798 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100