Головна » 2009 » Грудень » 30
Розмовами про потоки енергії із Всесвіту, патогенні зони та біополя у сучасному світі не здивуєш навіть школяра. Особливо, якщо він вже освоїв програму з фізики за восьмий клас і навчився користуватися пошуковими системами в Інтернеті. Та, коли своєрідне науково-практичне заняття з біоенергетики відбувається у дружній атмосфері в затишній хатинці, яка вже майже два віки залишається мовчазним свідком подій у рідному селі, погодьтеся, це викликає принаймні зацікавлення. Ось на таку бесіду випала нагода потрапити й мені.
Добра слава про народну цілитель-
ку, біоенергетика, фітотерапевта Наталію Федорівну Столярець із Вчорайшого лине далеко за межі нашого краю вже не один десяток літ. Звідусіль звертаються до неї люди за допомогою, порадою, порятунком. Незалежно від віку, статі, сімейного стану і соціального статусу. Кожного веде до подвір’я цілительки своя біда, якій потрібно зарадити. Очевидно, на ланцюжок цих років її відвідувачі нанизали сотні життєвих істор ... Читати далі »
Просмотров: 1897 | Добавил: zmya | Дата: 30.12.2009

Медичні заклади Ружинського району успішно пройшли акредитацію. Про це повідомила секретар обласної акредитаційної комісії Л.Р.Ільницька на підсумковій нараді, яка відбулася в центральній районній лікарні після перевірки мережі експертами. Районна лікарня отримала першу категорію, що свідчить про високі показники роботи лікувального закладу.
Перед тим відповідні служби перевірили матеріально-
технічний стан закладів охорони здоров’я району, до-тримання правил пожежної безпеки, експлуатації споруд, метрологічного забезпечення апаратури, відповідність санітарно-автомобільного транспорту державним нормам тощо. За словами головного лікаря ЦРЛ М.П.Зозулі, суттєвих недоліків спеціалістами не виявлено. Позитивними були висновки обласної санітарно-епідеміологічної служби, яка також перевірила роботу закладів галузі.
Під час наради члени комісії висловили свої схвальні відгуки і зауваження до роботи медичних закладів району, а також дали поради щодо усунення недол ... Читати далі »
Просмотров: 767 | Добавил: zmya | Дата: 30.12.2009

Керівники СФГ «Україна» А.М.Шокал та Бистрицької філії ТОВ СП «НІБУЛОН» І.В.Сорока, директор Бистрицької ЗОШ I-III ступенів Л.Ф.Коломієць, депутати сільської ради, жителі села прийшли на «круглий стіл» за участі голови райдержадміністрації Н.О.Туранської та заступника голови РДА О.В.Кирилюка.
Для бистричан болючим насьогодні є
питання утилізації неопізнаних мінеральних добрив та отрутохімікатів, які ще зберігаються у приміщенні хімскладу колишнього господарства, та й самого приміщення складу, яке розташоване в кількох десятках метрів від жилих дворів. Питання порушувалось неодноразово на засіданнях комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, виділялись певні кошти на утилізацію. Але це питання порушувалось не тільки в Бистрику, а майже усіх сіл району. Як спадок від старої системи у кожному господарстві залишились споруди, які слугували складами для мінеральних добрив та отрутохімікатів, які у радянські часи текли «повноводною рікою» на лани ... Читати далі »
Просмотров: 828 | Добавил: zmya | Дата: 30.12.2009 | Комментарии (0)

Міні-чат

100