Головна » 2009 » Вересень » 16 » Відзначили Ружинський район
22:22
Відзначили Ружинський район
Минулого тижня у приміщенні Житомирського телецентру відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На свято прибули спортсмени з усієї області: переможці районних, обласних, республіканських, навіть всесоюзних змагань з усіх видів спорту. Серед нагороджених чимало ветеранів, які свого часу досягли високих результатів у спорті. Чемпіони Радянського Союзу, України, учасники олімпіад. 
Багато спортсменів були відзначені грамотами, грошовими преміями та цінними подарунками голови обласної державної адміністрації, обласної ради, обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Національного Олімпійського Комітету України. 
Відрадно і те, що з поля зору високих посадових осіб нашої держави не випав наш район. Відзнаку Національного Олімпійського Комітету України вручено Ружинській районній державній адміністрації за організацію Олімпійського забігу. Здійснили цю високу місію у святковій атмосфері спортивного піднесення заступник голови Національного Олімпійського Руху, Національного Олімпійського Комітету України Мирослав Михайлович Грабовецький та заступник голови обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, депутат обласної ради Михайло Андрійович Чигир. Також обласним управлінням були нагороджені активісти спортивного руху району.
Василь Копач

Переглядів: 845 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100