Головна » 2009 » Вересень » 16
null
Це питання на черговій нараді обговорювали голова райдержадміністрації Н.О.Туранська, заступник голови РДА О.В.Кирилюк, начальник відділу охорони здоров’я РДА В.В.Ніколайчук, начальник відділу Держкомзему у Ружинському районі О.М.Радчук, заступник начальника фінансового управління РДА Т.Л.Кутня, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату РДА М.А.Сівоздрав, сільські голови та представники медичних закладів району.
Згідно розпорядження голови РДА, спеціально створеною комісією перевірена готовність до акредитації усіх медичних закладів у районі.
— Загалом ситуація досить добра. Більшість ФАПів та амбулаторій забезпечені як медикаментами, так і кадрами. За результатами перевірки найкраще підготовлений до акредитації фельдшерський пункт у Мовчанівці, на належному рівні перебувають і медичні заклади Карабчиєва, Ягнятина, Чорнорудки та Вчорай ... Читати далі »
Просмотров: 917 | Добавил: zmya | Дата: 16.09.2009 | Комментарии (0)


Згідно прийнятих Постанов Кабінету Міністрів України від 18.03.2009р. 2009р. №282 «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку тваринництва» та № 283 від 18.03.2009р. «Про затвердження розмірів бюджетної тваринницької дотації на 2009 рік» здійснюється прийом документів від сільськогосподарських товаровиробників, що проводять господарську діяльність з вирощування і відгодівлі молодняка ВРХ і які здавали худобу з 1 січня 2009 р. (незалежно від організаційно-правової форми і форми власності), та від фізичних осіб (населення) для нарахування дотації.
Для нарахування дотації за вирощений молодняк ВРХ встановлено мінімальну вагу тварини та розмір дотації: 
— за молодняк великої рогатої худоби для юридичних осіб — 390 кілограмів, для фізичних осіб — 330 кілограмів, дотація складає 1 грн за кілограм.
Щоб дотація була нарахована, потрібно здати такі документи:
— сільськогосподарським підприємствам: письмове зобов’язання, реєст ... Читати далі »
Просмотров: 1260 | Добавил: zmya | Дата: 16.09.2009 | Комментарии (0)

Одинадцятого вересня Ружин відвідав з концертом Київський академічний вокально-хореографічний ансамбль «Україночка». 
Перед повним залом районного будинку культури з вокально-хореографічними композиціями виступили учасниці ансамблю, а ведучий концерту керівник ансамблю народний артист України В.Д.Юхименко звеселяв ружинців жартами та дотепами. Під українські народні мелодії дівчата співали і танцювали, виконували пісні на вірші нашого земляка М.Сингаївського. 
Зачарували присутніх непересічним вокалом солістки ансамблю студентки Київської музичної академії Яна Кулик та Юлія Осмакова. Дівчата співали так нат-хненно, що пісні у їх виконанні ніби бузковим серпанком огортали слухача, тож ружинська публіка вдячно вигукувала «Браво!» та дарувала виконавицям бурхливі оплески.
Наталія Скавінська, голова ВО «Батьківщина», яке організувало виступ ансамблю в Ружині, подякувала керівнику Віталію Юхименку, режисеру Тетяні Юхименко, солісткам та всім учасницям гурту «за ... Читати далі »
Просмотров: 1116 | Добавил: zmya | Дата: 16.09.2009 | Комментарии (0)

Минулого тижня у приміщенні Житомирського телецентру відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На свято прибули спортсмени з усієї області: переможці районних, обласних, республіканських, навіть всесоюзних змагань з усіх видів спорту. Серед нагороджених чимало ветеранів, які свого часу досягли високих результатів у спорті. Чемпіони Радянського Союзу, України, учасники олімпіад. 
Багато спортсменів були відзначені грамотами, грошовими преміями та цінними подарунками голови обласної державної адміністрації, обласної ради, обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту, Національного Олімпійського Комітету України. 
Відрадно і те, що з поля зору високих посадових осіб нашої держави не випав наш район. Відзнаку Національного Олімпійського Комітету України вручено Ружинській районній державній адміністрації за організацію Олімпійського забігу. Здійснили цю високу місію у святковій атмосфері спортивного піднесення заступник голови Націо ... Читати далі »
Просмотров: 845 | Добавил: zmya | Дата: 16.09.2009 | Комментарии (0)

Міні-чат

100