Головна » 2009 » Вересень » 14
Дільничні навчалися
Дільничні інспектори міліції Ружинського РВ УМВС разом з колегами з Андрушівського, Бердичівського, Попільнянського та Чуднівського районів взяли участь у тренінгу з протидії торгівлі людьми. Захід провели спеціалісти громадської організації – Жіночий інформаційно-консультативний центр – в смт Озерне Житомирського району 4 вересня.
Спеціалізований навчальний курс для дільничних інспекторів міліції, які за своїми посадовими обов’язками відповідають за профілактичну роботу та сприяють розслідуванню скоєних злочинів, пройшли ДІМ Ружинського райвідділу міліції майор М.С.Матвійчук, майор І.А.Романюк, старший лейтенант В.С.Ярошенко та лейтенант І.В.Матвійчук. такі семінари повинні допомогти дільничним ефективніше проводити превентивну роботу, виявляти випадки торгівлі людьми, перенаправляти постраждалих для отримання подальшої допомоги тощо.
Аналогічні тренінги пройдуть за ініціативи Міністерства внутрішніх справ спільно з Координатором проек ... Читати далі »
Просмотров: 921 | Добавил: zmya | Дата: 14.09.2009 | Комментарии (0)

Ми – за здоровий спосіб життя!
Напередодні Дня фізичної культури та спорту Ружинщина вшановувала спортсменів та активістів спортивного руху в районі, всіх, для кого фізкультура та спорт, здоровий спосіб життя є життєвим кредо. Нагороди активістам спорту вручили голова райдержадміністрації Н.О.Туранська та голова районної ради В.Ц.Саківський.
 null

На урочистостях, організованих відділом у справах сімї, молоді та спорту РДА, які провела начальник відділу Н.М.Пилипчук, голова райдержадміністрації Н.О.Туранська привітала всіх причетних до свята та побажала їм міцного здоровя, успіхів, висловила прагнення, аби «всі жителі району були здоровими та спортивними, щоб Ружинщина у всіх змаганнях завжди займала призові місця».
Голова районної ради В.Ц.Саківський зазначив: «Здоровя залежить від способу життя, а оскільки ваш спо ... Читати далі »
Просмотров: 1244 | Добавил: zmya | Дата: 14.09.2009 | Комментарии (0)

Напередодні професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості голова райдержадміністрації Н.О.Туранська та заступник голови РДА О.В.Кирилюк зустрілися з трудовим колективом Ружинської дільниці Попільнянського УЕГГ, щоб привітати працівників, які безперебійно забезпечують населення, підприємства та установи району природнім газом з професійним святом.
Вітаючи працівників галузі голова райдержадміністрації зазначила, що колектив працює стабільно, злагоджено, що дає можливість споживачам природного газу не хвилюватись за постачання блакитного палива. Разом з тим, споживачі з розумінням ставляться до проблем колективу,вчасно розраховуються за спожитий газ.
Просмотров: 1831 | Добавил: zmya | Дата: 14.09.2009 | Комментарии (0)

Міні-чат

100