Головна » 2009 » Вересень » 16 » Отримайте дотацію за здану худобу
22:44
Отримайте дотацію за здану худобу

Згідно прийнятих Постанов Кабінету Міністрів України від 18.03.2009р. 2009р. №282 «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку тваринництва» та № 283 від 18.03.2009р. «Про затвердження розмірів бюджетної тваринницької дотації на 2009 рік» здійснюється прийом документів від сільськогосподарських товаровиробників, що проводять господарську діяльність з вирощування і відгодівлі молодняка ВРХ і які здавали худобу з 1 січня 2009 р. (незалежно від організаційно-правової форми і форми власності), та від фізичних осіб (населення) для нарахування дотації.
Для нарахування дотації за вирощений молодняк ВРХ встановлено мінімальну вагу тварини та розмір дотації: 
— за молодняк великої рогатої худоби для юридичних осіб — 390 кілограмів, для фізичних осіб — 330 кілограмів, дотація складає 1 грн за кілограм.
Щоб дотація була нарахована, потрібно здати такі документи:
— сільськогосподарським підприємствам: письмове зобов’язання, реєстр приймальних квитанцій (облікових листів); оригінали приймальних квитанцій (форма № ПК -1 і ПК -2); обліковий лист (форма № 100 (100 а), по одному примірнику таких квитанцій (облікових листів); копію звіту про стан тваринництва (форма № 24-сг) стосовно реалізованих на забій худоби та птиці станом на перше число відповідного місяця поточного року, завірену органами державної статистики; копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру підприємств і організацій України, завірену в установленому порядку; витяг з Реєстру тварин, виданий організацією, яка веде зазначений Реєстр, що підтверджує ідентифікацію та реєстрацію в установленому порядку вирощеної та проданої великої рогатої худоби. 
— фізичним особам (населенню) — оригінал приймальних квитанцій; довідку про вирощене ними поголів’я великої рогатої худоби, видану сільською, селищною, міською чи районною радою, в якій зазначається ідентифікаційний номер, серія і номер паспорта проданої великої рогатої худоби та ветеринарної картки; також необхідно пред’явити паспорт і довідку про присвоєння ідентифікаційного номера фізичній особі та про відкриття рахунку в установі банку.  
Василь Андрощук,
державний інспектор


Переглядів: 1260 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100