Головна » 2009 » Вересень » 30 » Сесія районної ради
20:47
Сесія районної ради
На тридцять третій сесії районної ради, в роботі якої взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій району, розглядалось питання внесення змін до районного бюджету на 2009 рік. 
Інформуючи депутатів, начальник фінансового управління райдержад-міністрації З.Т.Пеньківська зазначила, що відповідно до ст.78 Бюджетного кодексу України та у зв’язку з потребою виділення коштів відділу освіти РДА на проведення розрахунків за встановлення коректорів обліку газу, у зв’язку з необхідністю введення їх в експлуатацію у загальноосвітніх школах до початку опалювального сезону (лист райдержадміністрації від 16.09.09 №2123/23) потрібно уточнити доходну частину райбюджету. 
На засіданні комісії з питань бюджету і комунальної власності районної ради розглянуто питання та внесено пропозицію щодо уточнення доходної частини райбюджету на суму 100 тис. грн та направлення відповідних коштів відділу освіти для оплати встановлення коректорів (в цілому потреба в коштах на коректори складає 257 тис. грн).
Відповідно до ст.14.1 Бюджетного кодексу України різниця між залишком коштів загального фонду бюджету та оборотною касовою готівкою на кінець бюджетного періоду складає вільний залишок бюджетних коштів, який не підлягає вилученню і використовується на проведення видатків згідно з рішенням відповідної ради. Сесією райради 5.03.2009р. розподілений вільний залишок на суму 1 млн 39 тис. 385 грн, нерозподілений залишок склав 22 тис. 684 грн, який на засіданні комісії з питань бюджету і комунальної власності вирішено направити на оплату коректора в Роставицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
Депутати погодились з пропозицією комісії з питань бюджету та комунальної власності та внесли відповідні зміни до районного бюджету на 2009 рік.
Крім внесення змін до райбюджету, на сесії розглянуто питання надання дозволу на оренду приміщень фойє кінотеатру, площею 70 м2 та нежитлового приміщення гаражів та майстерні загальною площею 153,5 м2. Зобов’язано сторони укласти договори оренди приміщень згідно вимог «Положення про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища району».
Депутати внесли зміни до найменування Малонизгірського загальноосвітнього навчального закладу та затвердили статут в новій редакції. Відтепер школа I ступеня у Малих Низгірцях має назву: Малонизгірська загальноосвітня школа I ступеня Ружинського ра-йону Житомирської області.
Для приведення у відповідність до вимог чинного законодавства статутів закладів культури району, сесією затверджено статут Ружинської музичної школи з внесеними змінами в новій редакції.
Сесія надала дозвіл центральній районній лікарні та відділу освіти райдержадміністрації на списання основних засобів – котлів НІІСТУ-5, які зношені та морально застарілі та непридатні для подальшого використання.
Василь Кащук 


Переглядів: 885 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100